Deveta sednica svih sudija Prekršajnog apelacionog suda,
Beograd, 12.11.2019. godine


Dnevni red


1. Usvajanje Zapisnika sa odvojene sednice sudija Prekršajnog apelacionog suda u sedištu i odeljenjima od 30.09.2019. godine.

2. Saopštavanje Izmena godišnjeg rasporeda poslova Prekršajnog apelacionog suda za 2019. godinu.

3. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudija Prekršajnog apelacionog suda po oglasu za izbor sudija u Vrhovnom kasacionom sudu, Apelacionom sudu u Kragujevcu, Višem sudu u Beogradu, Prvom osnovnom sudu u Beogradu, Trećem osnovnom sudu u Beogradu, Osnovnom sudu u Lebanu, Upravnom sudu, Privrednom apelacionom sudu i Privrednom sudu u Beogradu, objavljenom u "Sl. glasniku RS" br. 65/19 od 13.09.2019. godine.

4. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudijskih pomoćnika Prekršajnog apelacionog suda po oglasu za izbor sudija u Vrhovnom kasacionom sudu, Apelacionom sudu u Kragujevcu, Višem sudu u Beogradu, Prvom osnovnom sudu u Beogradu, Trećem osnovnom sudu u Beogradu, Osnovnom sudu u Lebanu, Upravnom sudu, Privrednom apelacionom sudu i Privrednom sudu u Beogradu objavljenom u "Sl.glasniku RS" br. 65/19 od 13.09.2019. godine.

5. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudija po oglasu za izbor sudija u Vrhovnom kasacionom sudu, Apelacionom sudu u Kragujevcu, Višem sudu u Beogradu, Prvom osnovnom sudu u Beogradu, Trećem osnovnom sudu u Beogradu, Osnovnom sudu u Lebanu, Upravnom sudu, Privrednom apelacionom sudu i Privrednom sudu u Beogradu objavljenom u "Sl. glasniku RS" br. 65/19 od 13.09.2019. godine.

6. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudijskih pomoćnika sudova za koje je Prekršajni apelacioni sud neposredno viši sud po oglasu za izbor sudija u Vrhovnom kasacionom sudu, Apelacionom sudu u Kragujevcu, Višem sudu u Beogradu, Prvom osnovnom sudu u Beogradu, Trećem osnovnom sudu u Beogradu, Osnovnom sudu u Lebanu, Upravnom sudu, Privrednom apelacionom sudu i Privrednom sudu u Beogradu objavljenom u "Sl. glasniku RS". br. 65/19 od 13.09.2019. godine.

7. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudija po oglasu za izbor sudija u Privrednom sudu u Valjevu, Privrednom sudu u Zrenjaninu, Privrednom sudu u Kragujevcu, Privrednom sudu u Leskovcu, Privrednom sudu u Nišu, Privrednom sudu u Novom Sadu, Privrednom sudu u Pančevu, Privrednom sudu u Požarevcu, Privrednom sudu u Somboru, Privrednom sudu u Užicu i Privrednom sudu u Čačku objavljenom u "Sl. glasniku RS" br. 66/19 od 18.09.2019. godine.

8. Davanje mišljenja o kandidatima iz redova sudijskih pomoćnika sudova za koje je Prekršajni apelacioni sud neposredno viši sud po oglasu za izbor sudija u Privrednom sudu u Valjevu, Privrednom sudu u Zrenjaninu, Privrednom sudu u Kragujevcu, Privrednom sudu u Leskovcu, Privrednom sudu u Nišu, Privrednom sudu u Novom Sadu, Privrednom sudu u Pančevu, Privrednom sudu u Požarevcu, Privrednom sudu u Somboru, Privrednom sudu u Užicu i Privrednom sudu u Čačku objavljenom u "Sl. glasniku RS" br. 66/19 od 18.09.2019. godine.

9. Razno.